The Annual Tea Party

Ensimmäisen kerran järjestämiäni teekutsuja vietettiin kolme vuotta sitten. Silloin ajatuksenani oli takaisin pääkaupunkiseudulle muuttaessani yhdistää yhteisiä mielenkiinnon kohteita omaavat uudet ystäväni vanhojen ystävieni kanssa ja siten myös taata itselleni, niin kuin kutsuille osallistuville ystävillenikin mahdollisuuden ylläpitää ja luoda uusia ihmissuhteita.

Todella moni heistä on myös viime vuosina vasta rantautuneet pääkaupunkiseudulle, joten uudet ystävät ja tuttavat ovat varmasti tervetulleita! Tiedän jo, että useammat viime vuosien vieraistani ovat olleet ahkerasti toistensa kanssa tekemisissä muun muassa yhteisten harrastusten tai muuten vapaa-ajan merkeissä! Tämä on yksi suurimmista syistä miksi rakastan juhlia ja kutsuja; jokainen tapahtuma on mahdollisuus sosiaaliselle elämälle!

Tänä vuonna on tosiaan kolmas kerta, kun teekutsut järjestetään ja osallistujamäärä on myös kolminkertaistunut ensimmäisestä kerrasta, huippua! The more the merrier! Tänä vuonna aiomme kokeilla jotain uutta: sen sijaan, että minä leipoisin ja valmistelisin tarjoiltavat yksinäni kuten aiemmin, vieraat saavat tuoda mukanaan pientä purtavaa, suolaista tai makeaa, tarjolle teepöytään. Näin saadaan pöytä koreaksi useammalle ja kaikki valmistelut ei siten ole vain emännän harteilla. Pikkulapsen äiti kiittää! ❤

Tähän postaukseen keräsin muutamia kuvia viime vuoden teekutsuilta.  Näitä katsellessa tulee vesi kielelle, mutta onneksi ei ole kauaa siihen, että saa taas herkkuja maistella ihanassa naisseurassa, nimittäin TÄNÄÄN!

These photos were taken from last year’s Tea Party, which I hosted for my ladies at my house. I can’t wait to see what kind of table setting we’ll have for this year’s party! 

Ihanaa torstaita kaikille!

jaminamaria_signature

Advertisements

jätä kommentti

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.