a Decision Made from the Heart

Jos joku olisi minulle kymmenen vuotta sitten sanonut, että Juhannuksella tulisi olemaan minulle muutakin merkitystä kuin suomalainen keskikesänjuhla, en olisi varmaankaan uskonut. Vietämme nimittäin tulevana viikonloppuna jo kuudennetta (!) hääpäiväämme mieheni kanssa.

Vielä kahdeksan vuotta sittenkään en ajatellut juhlivani juhannushäitä. En vain koskaan pitänyt meitä yhtenä niistä pariskunnista, jotka haluaisivat juhannushäät. Lapsesta saakka haaveilin joko kevät- tai syyshäistä, joilla olisi potentiaalia olla persoonallisemmat häät kuin kesähäät. Kesähääthän ovat, noh, aina kesäisiä. Toki sittemmin olen oppinut, että kysehän on vain omasta persoonallisuudesta, eikä niinkään häiden ajankohdan tarjoamista mahdollisuuksista.

Lopulta päädyimme monen mutkan kautta siis kuitenkin Juhannukseen -11 häidemme ajankohdaksi ja hyvä niin. Keskikesällä oli helppoa saada läheiset ja ystävät kokoon juhlimaan häitämme ja hääpäivämme ovat lähes poikkeuksetta vapaapäiviä, sillä eihän tuo Juhannus tosiaan monella päivällä vuosittain heittele, mikäli päivämääriä ajattelee.

Toisaalta, jos oikein syvällisesti (ja perinteisesti) ajattelee, niin onhan Juhannus se aika vuodesta, kun tehdään erilaisia taikoja rakkauden löytämiseksi. Joten jo sillä tasolla on ihanaa ajatella, että minullapas onkin jo kainalossani oma kulta, jonka kanssa voimme juhlia rakkauttamme Juhannuksena.

Eli summa summarum: minua ei siis ollenkaan jälkeenpäin harmita, ettei niitä kevät- tai syyshäitä tullut vietettyä, sillä kyllä tämä Juhannuskin on vain aivan loistava hetki luvata rakkautta ja huolenpitoa toiselle lopun iäksi, niinkuin mikä tahansa muukin päivä!

Viimeiset kuusi vuotta on kyllä mennyt hurjan nopeasti, kaikkea on sattunut ja tapahtunut, niin hyvää kuin huonompaakin, paljon on myös tullut koettua niin yhdessä kuin erikseenkin, olemme kasvaneet molemmat ihan valtavasti (onneksi samansuuntaisesti) ja suuren määrän muistoja olemme saaneet kerätä jo tänä suhteellisen lyhyenä aikana. Toiveenamme on tietysti se, että niitä muistoja tulisi vielä tusinan kertaa enemmän, sen verran hauskaa meillä on yhdessä ❤

Tähän loppuun halusin vielä kerätä sananlaskuja, mottoja tai runoja, jotka ovat kulkeneet mukanani parisuhteessamme ja jotka ovat mielestäni hyvin todenmukaisia tai muuten vain kauniita ajatuksia rakkaudesta ja avioliitosta.

Mitään ei tapahdu, ellei ensin synny haave.

Love is a decision not an emotion or feeling,
that if made from the heart will outlast anything…

– Raul and Samantha Juarez

Oi, jos oisi välillämme
pienen pieni silta,
niin kävisin sun luonasi
mä aivan joka ilta.

Onnellinen on se, joka rakastaa.
Onnellinen on se joka rakkautta saa.
Onnellisin on se, joka rakkautta saa siltä,
jota rakastaa.

Je suis comme un pingouin amoureux,
qui sans toi est malheureux.
Je t’aimènerai même en Antarctique
si tu trouves que c’est romantique.
Je t’aime à mourir, je suis fou de toi,
Je n’ai jamais été aussi sérieux, crois-moi!

Hyvää 6. hääpäivää rakas, IWALY ❤ ❤

ja ihanaa, kaunista ja rentouttavaa Juhannusta teille lukijat! ❤

xx María

Advertisements

jätä kommentti

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.